Ruslar Bosnada Askeri Kamp Kuruyor !!! » Boşnak Medya
SON DAKİKA

Ruslar Bosnada Askeri Kamp Kuruyor !!!

Bu haber 11 Mayıs 2017 - 22:32 'de eklendi ve 49 views kez görüntülendi.

Nail Pinduk Kosova -Prizren

Ruslar Bosna Hersek ‘in Sırp Cumhuriyetine bağlı olan Banja Luka da Notaya karşı askeri üst kurma çalışmalarına başlıyorlar.

NIŠ NEĆE BITI JEDINI! RUSIJA PRAVI VOJNU BAZU U REPUBLICI SRPSKOJ:

NATO u panici, Bondstil je na udaru!

NATO upozorava da Rusija namerava da napravi vojnu bazu u Bosni i Hercegovini, tačnije u Republici Srpskoj i da će ona biti pretnja njivom Bondstilu na Kosovu.

Oni tvrde da je američka baza na Kosovu, koja je jedna od najvećih njihovih baza izvan granica SAD-a, na meti Rusije i da Putin po svaku cenu želi da se vojno ustoliči u gotovo u srcu Evrope.

Ruska baza mogla bi da bude u Mahovljanima, kod Banajluke. Sa te pozicije Moskva raketama može da kontroliše gotovo čitavu Evropu, a posebno Jadransko more. Rusija na ovaj način, saznajemo, želi da kompenzuje ulazak Crne Gore u NATO.

Podsetimo, Rusija ima već humanitarni centar u Nišu, za koji NATO uporno tvrdi da je tajna baza Rusije u ovom delu Evrope i Balkana.

Velike zapadne sile, zbog toga, od Srbije traže da se zatvori Srpsko-ruski humanitarni centar u Nišu, jer je, kako tvrde, to baza za ruske špijune, a ne objekat za pomoć stanovništvu u vanrednim situacijama i obuku.

S druge strane, Moskva od Beograda zahteva da reši status njihove baze u Nišu, na isti način na koji je rešeno transport NATO vojnika kroz našu zemlju, što znači da i ruski vojnici imaju diplomatski status i da budu izuzeti od krivičnog gonjenja u Srbiji.

Ovu priču aktuelizovao je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić koje rekao da je sporazum na čekanju od 2014. godine i da će o njegovom potpisivanju sa premijerom Aleksandrom Vučićem razgovarati ovih dana.

On je naglasio je da Rusija više ne izdvaja novac za centar u Nišu zbog nerešenog diplomatskog statusa i da bi trebalo to rešiti ili ga zatvoriti.

pravda.rs

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok